space

Möt vårt senast tillskott i fordonsparken

Möt vårt senast tillskott i fordonsparken. 8-hjulingen är fantastiskt terränggående och kan ta sig fram i extremt svår terräng och är endast 1.65 m bred.

 

4

Slamkärran

Slamkarran

 

"Slamkärran" har vi tagit fram för att använda på fastlandet och i skärgården för att där kunna erbjuda slamtömning på hämtställen som annars skulle vara omöjligt. Den är också ett hjälpmedel för att undvika långa slangdragningar och tar sig fram där en "vanlig" slambil omöjligt kan köra.

SRV-Modellen

Svensk Tanktranport har tillsammans med SRV-Återvinning och Södertörns Miljö och Hälsoskyddsförbund varit med och utveckla "SRV-Modellen.

Läs mer

Slipp problem med slamtömningen!

sugslang 240x135

Arbetsmiljöverket har skärpt kraven för hur arbetsmiljön får se ut vid slamtömning. Detta innebär att slamtömmaren inte får dra slang lika långt som tidigare samt nya krav ställs på infartsvägar, uppställninsplatser samt vändplaner.

Vi erbjuder fastighetsägare med enskilt avlopp slamsugningsslang, kopplingar samt andra tillbehör för att på ett enkelt sätt möta de nya kraven, undvika framtida avgifter samt hjälpa slambilschauffören i arbetet. Kompletta paket med slang och kopplingar säljs till förmånliga priser. Vi kan även köra hem slangen till dig!

Mer information finns på www.sugslang.se. Kontakta oss gärna för tips och rådfrågning på 08-500 100 11 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..